Üdvözlés

Szia!
Rileey vagyok, örülök, hogy idetaláltál, annak még jobban, ha máskor is visszanézel. Mostanában főként könyvekről szedem össze a gondolataimat, de ha olyan kedvem van, filmekről és sorozatokról is megejtek egy-egy posztot. Sokat olvasok angolul, így ne lepődj meg, ha nem túl ismert könyvekkel találkozol errefelé. A célom, hogy felkeltsem ezekre a figyelmet, hátha egyszer kis hazánkban is a könyvesboltok polcaira kerülhetnek. Kellemes böngészést kívánok! :)

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velem, a nagyító ikon alatt lapuló űrlap segítségével megteheted, vagy használhatod közvetlenül az e-mail címemet: rileey.smith[kukac]gmail.com

Népszerű bejegyzések

Címkék

1 pontos 2 pontos 3 pontos 4 pontos 5 pontos ABC ABC Family adaptáció After the End Agave agorafóbia akció alakváltók alternatív történelem angol angyalok animációs anime Anna és a francia csók apokaliptikus Arrow barátság blog book tag borító borítómustra boszorkányok Cartaphilus CBS chick-lit Ciceró Courtney Summers crossover családon belüli erőszak Dan Wells Daredevil démonok depresszió design díj disztópia dráma Dream válogatás Éles helyzet erotikus fanborítóm fantasy felnőtt film Forma-1 FOX földönkívüliek Főnix Könyvműhely Francesca Zappia francia Fumax GABO Gayle Forman Hard Selection Harper Teen Hex Hall high fantasy horror humor időutazás írás istenek Jane The Virgin Jennifer Niven John Cleaver karácsony katasztrófa képregény klasszikus komédia Kossuth Könyvmolyképző krimi leltár lovak Lucifer Maggie Stiefvater mágia mágikus realizmus magyar szerző Matthew Quick Maxim megjelenések mentális betegség misztikus Netflix new adult novella nyár öngyilkosság pánikbeteség paranormális pilot posztapokaliptikus pszichológia pszichothriller Rainbow Rowell Razorland realista Red Queen Richelle Mead romantikus sci-fi Scolar Silber skizofrénia sorozat steampunk Supernatural Syfy szerelmi háromszög szörnyek tanár-diák természetfeletti The 100 The Chemical Garden The CW The Dust Lands The Flash The Selection thriller toplista történelmi tündérek Twister Media Ulpius urban fantasy vámpírok vérfarkasok Victoria Schwab vígjáték vírus Vörös Pöttyös Wither young adult zombik

Most olvasom

Blogok

Üzemeltető: Blogger.

Küldj üzenetet!

Név

E-mail *

Üzenet *

2017. június 3.

2017. júniusi megjelenések

Könyvhét=könyvdömping, leginkább engem érdeklő Agave és Maxim megjelenésekkel. Ja és végre itt a nyár!

Cath Crowley: Words in Deep Blue
Megjelenés:  június 6.
Kiadó: Knopf Books for Young Readers
Évekkel ezelőtt Rachel bele volt zúgva Henry Jonesba. Egy nappal az elköltözése előtt szerelmes levelet dugott a fiú kedvenc könyvébe a családi könyvesboltjukban. Várt. De Henry sosem jött.

Rachel most visszatért a városba és a könyvesboltba, hogy azzal a fiúval dolgozzon együtt, akit, ha lehetséges, látni sem kíván hátralevő életében. De Rachelnek figyelemelterelésre van szüksége. Hónapokkal korábban megfulladt a testvére, és a lány képtelen bármit is érezni.

Ahogy Henry és Rachel egymás oldalán dolgoznak − könyvekkel körülvéve, szerelmes történetek kibontakozását nézve, az oldalak között levelet váltva − megtalálják egymásban a reményt. Lehet, hogy az élet irányíthatatlan és néha elviselhetetlen. De lehet, hogy a szavak, a szerelem és a második esélyek elégnek bizonyulnak.

Ez a könyv azért keltette fel a figyelmem, mert egy aranyos romantikának néz ki, ami egy KÖNYVESBOLTBAN játszódik. Muszáj lesz olvasni! (És már most kíváncsi vagyok, mi lett a levéllel.)

Sarah Dessen: Once and for All
Megjelenés:  június 6.
Kiadó: Viking Books for Young Readers
Louna, a híres esküvőszervező, Natalie Barett lánya már mindenféle esküvőt látott: a tengerparton, történelmi birtokokon, menő hotelekben és klubokban. Talán ezért olyan cinikus a boldogan éltek, míg meg nem haltak befejezésekkel kapcsolatban, főleg, hogy a lány első szerelme tragikusan ért véget. Amikor Louna találkozik a vonzó, vidám, alkalmi randizó Ambrose-zal, igyekszik távol tartani magától a fiút. De Ambrose-t nem tántorítja el semmi, most, hogy találkozott az egyetlen lánnyal, akit igazán akar.

Nem ugyanez volt kb. az Altatódal sztorija is? Na mindegy, így a huszonakárhányadik rész után nehéz megújulni, és pont nemrég volt egy kis megvilágosodásom Dessennel kapcsolatban, de azért még nem mondok le a könyveiről.

Victoria Schwab: Our Dark Duet (Monsters of Verity #2)
Megjelenés:  június 13.
Kiadó: Greenwillow Books
Kate Harker olyan lány, aki nem fél a sötéttől. Olyan lány, aki szörnyekre vadászik. És jó benne. August Flynn olyan szörny, aki sosem lehet ember, nem számít, hogy egyszer mennyire vágyott rá. Ő egy szörny, akinek fontos szerepe van. És meg fogja tenni, amit kell, nem számít, mi az ára.

Majdnem hat hónappal azután, hogy Kate és August találkoztak, az emberek és szörnyek közti háború rémítő valósággá vált. Verityben Augustus lett a vezető, aki sosem kívánt lenni, és Prosperityben Kate az a könyörtelen vadász lett, aki tudta, hogy lenni tudna. Az árnyak közül egy új szörny bukkan fel, aki káoszon táplálkozik, és az áldozataiból előhozza a belső démonjukat − hazacsalogatja Kate-et, ahol a lány többet talált, mint amiért megalkudott. Egy olyan szörnnyel néz szembe, akiről azt hitte, hogy megölte, egy fiúval, akiről azt hitte, hogy ismeri, és egy démonnal − teljesen egyedül.

Nagyon szerettem tavaly a This Savage Songot, és már teljesen rá vagyok pörögve a folytatásra, olyannyira, hogy éppen újraolvasom az első részt.

Katrina Leno: Everything All at Once
Megjelenés:  június 6.
Kiadó: HarperCollins Children's Books
Lottie Reeves mindig is szorongással küszködött, és amikor a szeretett Helen nénje meghal, Lottie attól kezd el félni, hogy a saját váratlan halála bármikor bekövetkezhet.

Helen néni nem egy tipikus nagynéni volt. Ő volt a bestseller Alvin Hatter sorozat szerzője, ami egy olyan testvérpárról szól, akik felfedezik a halhatatlanság ellenszerét. Az írása olvasók generációját inspirálta.

A végrendeletében a nő egy utolsó írásprojektet hagy Lottie-ra. Egy stóc levelet, mindegyik egy titokzatos útmutatást tartalmaz, aminek a célja, hogy Lottie elhagyja a komfortzónáját. Hamarosan Lottie magától kezd el írogatni, szikláról ugrik le, és belezúg egy srácba, akivel épphogy csak megismerkedett. Aztán a levelek egy különleges titkot fednek fel arról, hogy mi ihlette az Alvin Hatter sorozatot. Lottie egy lehetetlen választással találja magát szemben, ami arra fogja kényszeríteni, hogy szembenézzen a félelmével egyszer és mindörökre.

Katrina Leno előző regénye nagyon kis kellemes volt némi mágikus realizmussal nyakon öntve, itt is ugyanezt várom el − az alapsztori adott. Abban azért bízom, hogy a mentális betegség témát kicsit jobban használja ezúttal.

Dan Wells: Nothing Left to Lose ( John Cleaver #6)
Megjelenés:  június 6.
Kiadó: Tor Books
Akkor ez lesz az utolsó könyv az egyik kedvenc sorozatomból, ugye? Ha a tendencia folytatódik, akkor gondolom ezt is hozza a Fumax ősszel, és mivel magyarul vagyok érdekelt benne, akkor lesz esedékes. Talán addigra sikerül elolvasnom az ötödik kötetet. Furcsa a kapcsolatom ezzel a sorozattal: minden részét imádom, de szeretek köztük hosszabb szüneteket tartani, hogy aztán persze megkérdezzem magamtól, miért vártam én erre ennyit. Tuti jó lesz!

 Ezekiel Boone: Kirajzás
Megjelenés:  június 8.
Kiadó: Agave
A ​perui dzsungel mélyén egy fekete, gyorsan haladó áradat elnyel egy amerikai turistát. Több ezer kilométerrel odébb Minneapolisban egy FBI ügynök egy repülőgép-katasztrófa maradványait vizsgálva ijesztő felfedezést tesz. Az indiai Kanpurban szokatlan szeizmikus mintákat észlelnek egy földrengések előrejelzésével foglalkozó laborban. A kínai kormány balesetnek álcázva atomrobbantást végez az ország egy elszigetelt régiójában. A Washingtoni Egyetemre egy rejtélyes csomag érkezik Dél-Amerikából.
Az események nem csak rövid időn belül következnek be egymás után, de mint kiderül, össze is függnek. Ezekiel Boone debütáló regényében egy ősi, szunnyadó faj ébredése apokaliptikus katasztrófa felé sodorja a világot. A Kirajzás a horror egyik klasszikus témáját gondolja újra ötletesen – ahogy Peter Benchley a cápákkal, Michael Crichton a dinoszauruszokkal és James Herbert a patkányokkal keltette életre az ember egyik legősibb és legbensőbb félelmét, úgy Boone most a sokak által rettegett nyolclábúakkal mesél el egy hátborzongató történetet.

Ez a borító, fúj (amúgy gyönyörű), pókok, fúj! Irtózom tőlük, de az ilyen történeteket meg betegesen szeretem, hogy is van ez? Pont nemrég néztem újra az Arachnofóbiát, amitől gyerekkoromban hetekig rémálmaim voltak, és most sem volt éppen lélekemelő hatása, de valahogy mégis jólesett tőle borzongani. Szóval ez a regény mindenképpen olvasós!

Anthony O'Neill: A sötét oldal
Megjelenés:  június 8.
Kiadó: Agave
Purgatórium a különc milliárdos Fletcher Brass törvénytelen holdbéli kolóniája: háborús bűnösök, gyilkosok, szexmániások és kalandvágyó turisták mekkája. Az egész világegyetemben nem lehet jobb kábítószereket, olcsóbb plasztikai sebészeket vagy baljósabb útleírásokat találni. Brass feketepiaci mennyországában azonban érik a baj. Egy száműzött zsaru érkezik erre az elvadult új határvidékre, és azonnal egy könyörtelen gyilkosságsorozat ügyében kell nyomoznia, amelyben maga Brass és a nem kevésbé ambiciózus lánya is gyanúsított.
A sötét oldal a tudományos SF, a brutális krimi és a holdbéli kalandregény ötvözete; egy feszült, stílusos és akciódús thriller, amelyben az izgalmakat csak a holttestek száma múlja felül.

Ennek a könyvnek szerelmes vagyok a borítójába, még ha egy kis technikai bibi is jellemzi (hiányzik az árnyék a pasi lába alól), az Agave grafikusának irigylésre méltó képzelőereje van, hogy ezt  a formát így megálmodta. Elsősorban ezért figyeltem fel rá, de a történet is érdekesnek hangzik.

Wesley Chou: Időrablő (Időrabló #1)
Megjelenés:  június 8.
Kiadó: Agave
A ​Föld a 25. században egy mérgező, elhagyatott világ, lakossága a túlélés érdekében a külső Naprendszerbe menekült, ahol gyengén, halálra ítélve tengődik idegen bolygókon és azok holdjai közt. Az emberiség fennmaradásának kulcsa az időutazás, azonban a történelem legveszélyesebb feladatainak elvégzésére egyre kevesebben képesek.
James Griffin-Mars kronoember, küldetéseket vállal a Föld múltjába, hogy ritka technológiai eszközöket szerezzen az idővonal megváltoztatása nélkül. A legtöbb kronoember nem éli meg az öregkort; az időugrásokkal járó stressz a személyes és jövőbeli kockázatokkal vegyítve felőröl mindenkit.
A nyugdíjazását bebiztosító, utolsó bevetésén James megismeri Elise Kimet, egy korábbi évszázadból származó tudóst, akinek a végzete szerint meg kellene halnia egy óceánba épített szerkezet megsemmisülése során. James a kronoemberek legfontosabb törvényét megszegve a küldetés teljesítésén túl megmenti a nőt, és visszahozza magával a jövőbe. Ezzel pedig nem csak magukat sodorja végérvényesen veszélybe, hanem az egész emberiséget.
Wesley Chu műve lendületes kalandregény és elgondolkodtató sci-fi egyszerre, ami klasszikus témájával és eredeti ötleteivel méltó módon tiszteleg a műfaj előtt.

Mit is mondjak? Időutazás.

Richard Kadrey: A végítélet kis doboza
Megjelenés:  június 8.
Kiadó: Agave
Kb. ​i. e. 4000: A fenséges angyal egy hegytetőn állt, és magába itta a látványt. Először járt a Földön, így aztán minden új és izgalmas volt. Főleg a pusztítás. Egy egész bolygó vízbe fúlt, az özönvíz városokat, embereket és állatokat sodort el és terített szét. És most, hogy az eső elállt, az egésznek kezdett elég, hogy is mondják, érett szaga lenni. De ez nem az ő gondja. Isten mozgásba lendítette a dolgokat, ő meg intézi a többit.
Belenyúlt a pókhálófinom köntösébe… majd a másik kezével a másik zsebbe. Végigtapogatta magát, aztán benézett az övén lógó selyemerszénybe. Üres volt. Az angyal körbe forgott, a földet pásztázta.
– Mmm.
A tárgy eltűnt. Az angyal lenézett a hegyről.
Az emberiség egyre jobban mászott szét a Föld színén.
– A picsába.
2015: Coop, a mágikus tárgyak eltulajdonítására szakosodott tolvaj ellop egy kis dobozt, és leszállítja rejtélyes megbízójának. Nincs tisztában vele, hogy ez a munka akár az életébe is kerülhet, sőt, az egész világot végveszélybe sodorhatja. Hirtelen ugyanis a Különleges Tudomány osztály emberei közt találja magát, akik közlik vele, hogy nem csupán egy természetfeletti erővel rendelkező tárgyat lopott el, hanem a végítélet kis dobozát. Amit nem ártana visszalopnia, ha még élni akar. De nem lesz könnyű, ugyanis a környék minden pokoli ereje már tudomást szerzett róla, és magának akarja.
A végítélet kis doboza egy szüntelenül pörgő és végtelenül vicces sorozat első része a többszörös New York Times-bestseller szerző Richard Kadreytől, ami sokszor Christopher Moore csípős, egyedi humora előtt tiszteleg.

Ó, igen, ez is már fenn volt a megjelenések közt angolul anno. A humor a lényeg elsősorban, nem is tudom, mikor olvastam utoljára olyan könyvet, amit végignevettem.

Veres Attila: Odakint sötétebb
Megjelenés:  június 8.
Kiadó: Agave
1983-ban ​minden megváltozott Magyarországon. Az egyik erdőben újfajta állatok jelentek meg, hosszú csápjaikkal a faágakon kapaszkodva. Sehol a világon nem láttak még hozzájuk hasonlót. Életműködésük érthetetlen – nincs szükségük élelemre, de imádják a cukrot, meg lehet őket érinteni, de nem lehet lefényképezni. Emésztőváladékuk sokak szerint gyógyítja a rákot. De ami talán a legkülönösebb: nem lehet őket kivinni az országból.
Csoda történt, vagy csupán nem vettünk észre valamit, ami végig a szemünk előtt volt?
Miután csaknem kiirtottuk őket, telepeket hoztunk létre, hogy a fennmaradtakat biztonságban tudjuk. Gábor egy ilyen telepre érkezik dolgozni. Felelősség nélküli munkának tűnik: délelőtt etetés és trágyalapátolás, majd hosszú, unalmas délutánok langyos sörök és külföldi fiatalok társaságában, akik Gáborhoz hasonlóan mind menekülnek valami elől, legyen az egy régi szerelem, vagy a felnövéssel járó felelősség.
De Gábort az állatok választották ki. Senki sem gondolja, hogy ez jelentőséggel bír… de mi van, ha mégis? Ha az egyszerű nyári munka hamarosan bizarr, iszonyattal, halállal teli rémálommá válik, melynek a tétje sokkal nagyobb, mint azt bárki gondolta volna?
Veres Attila a lovecrafti horrort és a vandermeeri szürreáliát vegyíti első regényében, egyszerre tisztelegve a spekulatív fikció múltja és jövője előtt.

Magyarországon játszódó, remek fülszövegű, csodaszépen letisztult, de sokatmondó borítójú, magyar szerzős regény. KELL.

Josh Malerman: A végzet tébolyult kereke
Megjelenés:  június 8.
Kiadó: Fumax
Philip ​Tonka hat hónap kóma után tér magához. Senki sem tudja, mi történhetett vele – ugyanis teste összes csontja összetört. Halottnak kellene lennie, mégis él. És napról napra egyre több derül ki arról, hogy mi is történt vele…
A Danes együttes – Detroit üdvöskéi – tagjai az 1950-es évek derekára kiégtek, és inspiráció hiányában képtelenek újabb slágert szállítani a közönségnek. Kétségbeejtő helyzetüknek az amerikai kormány egyik ügynöke vet véget, aki különös megbízással keresi fel őket. Egy afrikai sivatagba kellene elutazniuk, hogy felderítsék egy rejtélyes és állítólag rosszindulatú hang forrását. A frontember, Philip Tonka irányításával a Danes tagjai hátborzongató utazásra indulnak a perzselő sivatagon át – egy olyan utazásra, amely Tonkát egy borzalmas, sötét titok hálójába viszi.
Josh Malerman az elképesztő sikerű Madarak a dobozban szerzőjének meghökkentő új regénye a pszichológiai horror olyan mélységébe merészkedik, ahol semmit nem hihetsz el, amit hallasz.

A Fumax újfent gyors volt, előző hónapban fordítgattam ennek a fülszövegét. Egy szívfájdalmam van: szörnyű a magyar borító.

Maggie Stiefvater: The Raven King − A hollókirály (#Hollófiúk 4)
Megjelenés:  június 8.
Kiadó: Könyvmolyképző
Hú, végül ez a sorozat is befejeződik, és én szörnyen le vagyok maradva, mert még a harmadik részt sem olvastam. A terv az volt, hogy a harmadik előtt újraolvasom az első kettőt, mert nagy szünetek voltak a kötetek között. Az első sorra is került, és másodszorra még jobban is imádtam, Ronan könyve viszont még mindig várat magára. Pedig már nagyon kíváncsi vagyok arra a bizonyos LMBT shipre.

Jenna Evans Welch: Love & Gelato – Firenzei nyár
Megjelenés:  június 14.
Kiadó: Maxim
Lina nemrég veszítette el édesanyját, akinek utolsó kívánsága az volt, hogy lánya keresse fel édesapját, akivel Lina eddig még soha nem találkozott. A lány fájdalommal és haraggal érkezik Olaszországba, és nem vágyik másra, mint hazatérni, amilyen gyorsan csak lehet. Még Firenze napsütötte, varázslatos tájai, virággal teli utcái, meghitt hangulatú kávézói és gyönyörű műalkotásai sem derítik jobb kedvre.
Aztán a kezébe kerül egy napló, amit édesanyja az itáliai tartózkodása idején vezetett. A lány előtt hirtelen feltárul egy csodálatos világ, amely titkos románccal, lenyűgöző látnivalókkal és kis pékségekkel van teli. Mindez arra ösztönzi Linát, hogy anyja nyomdokain haladva felfedjen egy titkot, melyről már rég tudomást kellett volna szereznie. Ren, Lina újdonsült barátja mindent elkövet, hogy támogassa a lányt. Így nem csoda, hogy Lina menthetetlenül beleszeret.
Valaki egyszer régen azt mondta Linának, hogy az emberek a szerelem és a fagylalt miatt mennek Olaszországba – néha azonban ennél sokkal többet találnak.

Ezt már angolul is kinéztem, elvileg egy cuki, romantikus sztorinak néz ki, úgyhogy kíváncsi vagyok. Még mindig keresem az új Anna és a francia csókot.

Emily Elgar: Tökéletes hazugság
Megjelenés:  június 14.
Kiadó: Maxim
Amikor Cassie Jensent beszállítják a St. Catherine Kórház intenzív osztályára, Alice Marlowe főnővér elámul a fiatal és gyönyörű nőtől, aki valamiért ismerősnek tűnik neki, de egyelőre nem tudja, miért.
De aztán Alice megdöbben, amikor olyasvalamit fedez fel, amit Cassie mindenki, még az odaadó férje és családja előtt is titokban tartott – ez a titok pedig mindent megváltoztat.
Frank ugyanennek a kórházi osztálynak a betege. Bezártság-szindrómában szenved: ugyan mindent lát és hall, ami körülötte történik, azonban nem tud kommunikálni. Idővel rájön, hogy Cassie élete még mindig veszélyben van, és miközben a rendőrség tovább nyomoz, hogy kiderítse, valójában mi történt a lánnyal, egyedül Frank tudja a teljes igazságot. Senki más nem ismerheti meg – ő viszont nem tudja elmondani…
Eddig ezzel a Bezártság-szindrómával az Awake c. filmben találkoztam, ami nagyon érdekes volt, és ennek a könyvnek a fülszövege is elég érdekes ahhoz, hogy felkeltse a figyelmemet.

Alexandra Bracken: Az idő vándorai
Megjelenés:  június 14.
Kiadó: Maxim
A 17 éves Henrietta kiválóan hegedül, ez az élete, és ezért kész bármit feláldozni. Az édesanyjával él, akinek különleges és megmagyarázhatatlan kalandokkal teli élete számtalan kérdést vet fel benne, melyekre sosem kap választ.
Etta lehetőséget kap, hogy a New York-i Metropolitan múzeumban hegedülhessen. A koncert előtt azonban olyasmi történik, amire sohasem számított. Az egyik percben még a folyosón van, a következő pillanatban az Ardent hajón találja magát az Atlanti-óceán kellős közepén. Az év, amit írnak, 1776, de nem ez a legfurcsább dolog… Kiderül, hogy Etta képes utazni az időben. Hamarosan az is világossá válik a lány számára, hogy okkal került a hajóra. Egyedül ő tudja megtalálni azt a különleges tárgyat, ami képes megmutatni a világok közötti átjárókat.
Ezzel kezdetét veszi egy őrült kaland, melyben Nicholas, a jóképű kalóz lesz a lány segítője és védelmezője. Útjuk során Etta lassan felfedezi különleges képességét, megismeri az időutazók világát, feltárja a múlt titkait, és eközben egyre közelebb kerül Nicholashoz. De gonosz erők azzal fenyegetnek, hogy elválasztják Ettát nemcsak a fiútól, hanem a hazatérés lehetőségétől is, méghozzá örökre.

Ezt a könyvet még a külföldi megjelenéskor felvettem magamnak a listámra − időutazás, naná −, bár Bracken a másik hype-olt sorozatának nyitódarabjával olyan szinten nem győzött meg, hogy azt pár oldal után abbahagytam, és azóta lelkesedésem elég alacsony lángon ég a szerzővel kapcsolatban.

J.P. Delaney: A lány a múltból
Megjelenés:  június 14.
Kiadó: Maxim
EMMA
A sokkoló betöréstől megviselt Emma új lakásba akar költözni, ám egyetlen lakást sem talál megfizethetőnek vagy elég biztonságosnak. Egészen addig, amíg meg nem érkezik a Folgate Street egy számba. A ház az építészet remeke: minimalista tervrajz, halvány kő, táblaüveg, égig érő falak. Ám vannak szabályok. A titokzatos építész, a tervező, továbbra is parancsol a házban: nincs könyv, nincs díszpárna, nincs fénykép, sem rendetlenség, egyáltalán semmiféle személyes tárgy. A teret arra szánták, hogy megváltoztassa azt, aki benne él – és ez be is következik.
JANE
Magánéletének tragédiája után Jane új életet akar kezdeni. Amikor rátalál a Folgate Street egyes számra, azonnal megtetszik neki a ház, és annak zárkózott, vonzó tervezője. Röviddel beköltözése után Jane értesül a hozzá külsőre és korban is hasonlító, előző lakó tragikus balesetéről. Miközben Jane megpróbálja szétszálazni az igazságot és a hazugságot, akaratlanul is ugyanazokat a mintákat követi, ugyanazokat a döntéseket hozza, ugyanazokkal az emberekkel hozza össze a véletlen, és ugyanazt a rettegést éli át, mint az előző lány.

Ez a fülszöveg is birizgálja az ember fantáziáját. Amúgy is ritkán olvasok thrillert.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése