Üdvözlés

Szia!
Rileey vagyok, örülök, hogy idetaláltál, annak még jobban, ha máskor is visszanézel. Mostanában főként könyvekről szedem össze a gondolataimat, de ha olyan kedvem van, filmekről és sorozatokról is megejtek egy-egy posztot. Sokat olvasok angolul, így ne lepődj meg, ha nem túl ismert könyvekkel találkozol errefelé. A célom, hogy felkeltsem ezekre a figyelmet, hátha egyszer kis hazánkban is a könyvesboltok polcaira kerülhetnek. Kellemes böngészést kívánok! :)

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velem, a nagyító ikon alatt lapuló űrlap segítségével megteheted, vagy használhatod közvetlenül az e-mail címemet: rileey.smith[kukac]gmail.com

Népszerű bejegyzések

Címkék

1 pontos 2 pontos 3 pontos 4 pontos 5 pontos ABC ABC Family adaptáció After the End Agave agorafóbia akció alakváltók alternatív történelem angol angyalok animációs anime Anna és a francia csók apokaliptikus Arrow barátság blog book tag borító borítómustra boszorkányok Cartaphilus CBS chick-lit Ciceró Courtney Summers crossover családon belüli erőszak Dan Wells Daredevil démonok depresszió design díj disztópia dráma Dream válogatás Éles helyzet erotikus fanborítóm fantasy felnőtt film Forma-1 FOX földönkívüliek Főnix Könyvműhely Francesca Zappia francia Fumax GABO Gayle Forman Hard Selection Harper Teen Hex Hall high fantasy horror humor időutazás írás istenek Jane The Virgin Jennifer Niven John Cleaver karácsony katasztrófa képregény klasszikus komédia Kossuth Könyvmolyképző krimi leltár lovak Lucifer Maggie Stiefvater mágia mágikus realizmus magyar szerző Matthew Quick Maxim megjelenések mentális betegség misztikus Netflix new adult novella nyár öngyilkosság pánikbeteség paranormális pilot posztapokaliptikus pszichológia pszichothriller Rainbow Rowell Razorland realista Red Queen Richelle Mead romantikus sci-fi Scolar Silber skizofrénia sorozat steampunk Supernatural Syfy szerelmi háromszög szörnyek tanár-diák természetfeletti The 100 The Chemical Garden The CW The Dust Lands The Flash The Selection thriller toplista történelmi tündérek Twister Media Ulpius urban fantasy vámpírok vérfarkasok Victoria Schwab vígjáték vírus Vörös Pöttyös Wither young adult zombik

Most olvasom

Blogok

Üzemeltető: Blogger.

Küldj üzenetet!

Név

E-mail *

Üzenet *

2016. november 16.

A Maxim kiadó őszi-téli megjelenései 1. rész

A Maxim kiadó az év vége felé közeledve sok jósággal lep meg minket. Első körben a a Mont Blanc válogatás és a gyermeksorozatok (Delfin könyvek, Panda könyvek) újdonságait szedtem egy csokorba. A lista végén egy kis extrát is találtok: megjelent a könyvpusztító őrület legújabb tagja, a kifejezetten lányokat megcélzó napló is.
Rendeljétek meg a könyveket még ma!

Mont Blanc válogatás

Clare Mackintosh: I Let You Go – Az igazság pillanata
Oldalszám: 368
Fordította: Stier Ágnes
MEGRENDELEM: itt vagy itt 30% kedvezménnyel (Bolti ár: 3 499 Ft Kedvezményes ár: 2 449 Ft)

Egy tragikus baleset. Minden olyan gyorsan történt. Senki sem láthatta előre, még ő sem. Vagy mégis?
Jenna Gray élete egyetlen pillanat alatt változott rémálommá. Utolsó reménye a továbblépésre az, ha mindent maga mögött hagy, és új életet kezd. Kétségbeesetten vágyakozva a menekülésre, Jenna egy elhagyatott kis házikóba költözik a walesi tengerparton, ám félelmei, gyásza, valamint emlékei arról a szörnyű novemberi éjszakáról, ami örökre megváltoztatta az életét, nem hagyják nyugodni.
Ray Stevens felügyelőnek kell igazságot szolgáltatnia Jennának, aki minden szülő rémálmát éli. Elszántsága az ügy megoldása érdekében átlép egy határt, amikor már nemcsak a szakmai, hanem a magánélete is összefonódik a nyomozással.
Amint Ray és csapata megpróbálja felderíteni az igazságot, Jenna lassan észreveszi a lehetőséget egy boldogabb jövőre. Ám múltja nem hagyja nyugodni, a következmények pedig elsöprőek lesznek.

Erik Larson: A Lusitania titkai
Oldalszám: 464
Fordította: Ipacs Tibor
Megjelenés. 2016.  11. 25.
ELŐRENDELEM: itt vagy itt 30% kedvezménnyel (Bolti ár: 3 999 Ft Kedvezményes ár: 2 799 Ft)

Eric Larson bravúros történelmi regényében egy teljesen új szemszögből közelíti meg az első világháború egyik legborzasztóbb tragédiáját, az utasszállító hajó, a Luisitania bombázását és elsüllyedését, nagyjából 1300 utas halálát.



Eoin Dempsey: Rebecca nyomában – Háború és szerelem
Oldalszám: 280
Fordította: Loósz Vera
Megjelenés. 2016.  12. 05.  
ELŐRENDELEM: itt vagy itt 30% kedvezménnyel (Bolti ár: 3 499 Ft Kedvezményes ár: 2 449 Ft)

Christopher és Rebecca szerelmének semmi sem állíthat akadályt. Ám amikor berobban a második viláháború, a lányt pedig elszállítják egy koncentrációs táborba, Christophernek minden tőle telhetőt meg kell tennie, hogy megmentse…

David McCullough: A Wright fivérek
Oldalszám: 360
Fordította: Sóvágó Katalin
Megjelenés. 2016.  12. 09.
ELŐRENDELEM: itt vagy itt 30% kedvezménnyel (Bolti ár: 3 499 Ft Kedvezményes ár: 2 449 Ft)

David McCullough elmeséli nekünk az amerikai Wilbur és Orville Wright történetét. Kik voltak ők, és vajon azt érték el, amit szerettek volna? Ezen férfiak jóval többek voltak, mint iskolázatlan Dayton kerékpárszerelők, akik véletlenül sikeresek lettek, bennük kivételes bátorság és elhatározottság lapult, intellektuálisak, érdeklődők, és szüntelenül kíváncsiak voltak, ezek pedig meghatározó jelzőik voltak már felnevelkedésüknek is. A ház, amiben éltek, elektromosságtól és vízvezetékrendszertől mentes volt, viszont tele volt könyvekkel, amelyeket főként lelkész édesapjuk vitt haza, így folyton olvastak, művelődtek.
Amikor együtt dolgoztak, egy probléma sem volt leküzdhetetlen. Wilbur minden kétséget kizárólag egy zseni volt. Orville olyan mechanikus leleményességgel bírt, amilyet kevesen ismernek. Azok a tények, hogy csupán középiskolai képzettségük és kevés pénzük van, kapcsolataik pedig alig akadnak néhol, sosem szabtak gátat terveiknek. Semmi sem állíthatta meg őket, még az sem, ha az életüket kellett kockára tenniük.

Delfin könyvek

Shane Hegarthy: Darkmouth – Pusztuló világok
Oldalszám: 416
Fordította: Sóvágó Katalin
MEGRENDELEM: itt 30% kedvezménnyel (Bolti ár: 2 999 Ft Kedvezményes ár: 2 099 Ft)

Itt az idő, hogy ifjú hősünk, Finn, a kissé ügyetlen, de bátor legendavadász ismét felvegye harci páncélját, és tovább folytassa a szörnyek megsemmisítését…
A fiú apja, Hugo a Fertőzött Oldalon ragad, így Finnre hárul a felelősség, hogy Darkmoutht és az apját is megmentse. Vele tart a kotnyeles Emmie, és az okostojás Estravon, aki Hugo eltűnésének ügyében nyomoz.  Ahogy egyre beljebb jutnak a szörnyek birodalmában, úgy lesz egyre rosszabb a helyzet: Emmie-t elrabolják, Estravon eltűnik, így Finn hirtelen magára marad…
A fiú egyedül kutatja tovább a nyomokat, ám olyasmire bukkan, amire álmában sem számított. Saját nagyapja, Feketenyelvű Nail ejti foglyul, mert azt hiszi, unokája kiiktatása az egyetlen lehetőség arra, hogy megakadályozza a világok pusztulását.
Vajon sikerül Finn-nek jobb belátásra bírni Nailt? Hol lehet mindeközben Hugo, és mi történt Estravonnal és Emmie-vel? De ami ennél is aggasztóbb kérdés: ki állítja meg a milliónyi legendát, akik a két világ közti kapun át egyenesen Darkmouthba tartanak?

Tom Watson: Pálcikacica
Oldalszám: 208
Fordította: Joannovics Mária
Megjelenés. 2016.  11. 25.
ELŐRENDELEM: itt vagy itt 30% kedvezménnyel (Bolti ár: 2 499 Ft Kedvezményes ár: 1 749 Ft)

Pálcikacica egy csodás napnak néz elébe barátjával, Edithtel, azonban egy férfi hirtelen csapdába esik egy épületben, és egyedül Pálcikacica segíthet neki kimászni a pácból. Sok-sok nevetés, kaland és haláli rajzok!



Geoff Rodkey: Claudia és James felforgatják New Yorkot
Oldalszám: 300
Fordította: Őri Péter
Megjelenés. 2016.  12. 05.
ELŐRENDELEM: itt vagy itt 30% kedvezménnyel (Bolti ár: 2 499 Ft Kedvezményes ár: 1 749 Ft)

A Rosszcsont ikrek újabb kalandba keverednek! Az egész iskola csoportokra bomlik és útra kel, hogy megkapják a Madison Square Garden egy koncertjére az ingyen jegyeket, amelyeket úgy nyerhetnek el, ha elsők lesznek a New York-i kincskeresésen, azonban nem biztos, hogy büszkeségük is túléli a versenyt. Egy újabb kalandos, humoros és észveszejtő történet Geoff Rodkey tollából.


Tom Watson: Pálcikakutya és a fánk
Oldalszám: 240
Fordította: Erdős Éva
Megjelenés. 2016.  12. 09.
ELŐRENDELEM: itt vagy itt 30% kedvezménnyel (Bolti ár: 2 499 Ft Kedvezményes ár: 1 749 Ft)

A szédületes sorozat új részében Pálcikakutya sok csínytevésnek és kalandnak köszönhetően a legmennyeibb reggelit élheti át barátaival. Mert ha reggel van, és a kutyák éhesek, fánkot kell szerezni!



Panda könyvek

Eric Litwin: Peti, a macska és a négy szökevény gomb
Oldalszám: 40
Fordította: Kiss-Péterffy Márta
Megjelenés. 2016.  11. 28.
ELŐRENDELEM: itt vagy itt 30% kedvezménnyel (Bolti ár: 2 299 Ft Kedvezményes ár: 1 609 Ft)

Peti, a pindur kandúr a kedvenc ingét veszi fel, amin négy nagy gomb figyel. Mind lesi az alkalmat, amikor megpattanhat. Egyesével elgurulnak, mégsincs helye búnak-bajnak! Számolj vissza Petivel, amint  erről énekel!



Nyírd ki ezt a naplót!

Christina Braun: Nyírd ki csajosan!
Oldalszám: 220
Fordította: Hajdúné Vörös Eszter
MEGRENDELEM: itt 30% kedvezménnyel (Bolti ár: 2 299 Ft Kedvezményes ár: 1 609 Ft)

FIGYELEM, csak lányoknak!
Egy oldal, amit kisminkelhetsz, egy másik, amire ruhákat tervezhetsz. Vagy varrj fel egy gombot, csomagold a könyvbe a tízóraid, ragassz bele csillogó holmit, vagy írd bele a legféltettebb titkaidat. Ezzel a könyvvel mindent megtehetsz, ami szórakoztat!
101 vicces, meglepő és király ötlet vár rád, ami felébreszti a kreativitásodat. Szóval kezdj neki, engedd szabadjára a fantáziádat és nyírd ki csajosan!

Ne feledjétek: legalább 2 kötet rendelésétől a szállítás ingyenes, 1 darab esetében pedig 800 Ft.
A következő bejegyzésben a közkedvelt Dream válogatás újdonságait veszem górcső alá.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése