Üdvözlés

Szia!
Rileey vagyok, örülök, hogy idetaláltál, annak még jobban, ha máskor is visszanézel. Mostanában főként könyvekről szedem össze a gondolataimat, de ha olyan kedvem van, filmekről és sorozatokról is megejtek egy-egy posztot. Sokat olvasok angolul, így ne lepődj meg, ha nem túl ismert könyvekkel találkozol errefelé. A célom, hogy felkeltsem ezekre a figyelmet, hátha egyszer kis hazánkban is a könyvesboltok polcaira kerülhetnek. Kellemes böngészést kívánok! :)

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velem, a nagyító ikon alatt lapuló űrlap segítségével megteheted, vagy használhatod közvetlenül az e-mail címemet: rileey.smith[kukac]gmail.com

Népszerű bejegyzések

Címkék

1 pontos 2 pontos 3 pontos 4 pontos 5 pontos ABC ABC Family adaptáció After the End Agave agorafóbia akció alakváltók alternatív történelem angol angyalok animációs anime Anna és a francia csók apokaliptikus Arrow barátság blog book tag borító borítómustra boszorkányok Cartaphilus CBS chick-lit Ciceró Courtney Summers crossover családon belüli erőszak Dan Wells Daredevil démonok depresszió design díj disztópia dráma Dream válogatás Éles helyzet erotikus fanborítóm fantasy felnőtt film Forma-1 FOX földönkívüliek Főnix Könyvműhely Francesca Zappia francia Fumax GABO Gayle Forman Hard Selection Harper Teen Hex Hall high fantasy horror humor időutazás írás istenek Jane The Virgin Jennifer Niven John Cleaver karácsony katasztrófa képregény klasszikus komédia Kossuth Könyvmolyképző krimi leltár lovak Lucifer Maggie Stiefvater mágia mágikus realizmus magyar szerző Matthew Quick Maxim megjelenések mentális betegség misztikus Netflix new adult novella nyár öngyilkosság pánikbeteség paranormális pilot posztapokaliptikus pszichológia pszichothriller Rainbow Rowell Razorland realista Red Queen Richelle Mead romantikus sci-fi Scolar Silber skizofrénia sorozat steampunk Supernatural Syfy szerelmi háromszög szörnyek tanár-diák természetfeletti The 100 The Chemical Garden The CW The Dust Lands The Flash The Selection thriller toplista történelmi tündérek Twister Media Ulpius urban fantasy vámpírok vérfarkasok Victoria Schwab vígjáték vírus Vörös Pöttyös Wither young adult zombik

Most olvasom

Blogok

Üzemeltető: Blogger.

Küldj üzenetet!

Név

E-mail *

Üzenet *

2018. január 8.

Újévi fogadalmak Book Tag

Nem vagyok az a fogadalmas típus, és az átlaggal ellentétben szeretek spontán olvasni azt, amihez éppen a kedvem szottyan. Viszont vannak azért a spontaneitás határain belül is elhatározásfélék.

1. Egy író, akitől szeretnél olvasni idén, de eddig még semmit nem olvastál tőle.

N.K. Jemisintől Az ötödik évszakot. Tavaly már egy csomószor eljátszottam, hogy ez lesz a következő könyvem, de sosem jött össze.


2. Egy könyv, amit mindenképpen szeretnél elolvasni.
Ernest Cline: Armada. Már mióta tervezem (pedig már hányszor előszedtem borítót nézegetni.)


 3. Egy klasszikus, amit szeretnél elolvasni.
Franz Kafka: Az átváltozás


4. Egy könyv, amit szeretnél újraolvasni.
V.E. Schwab Vicious, a folytatás előtt mindenképpen kéne.


5. Egy könyv, ami ezer éve várólistás és idén el akarod olvasni végre.
Gayle Forman: Itt voltam. Fogalmam sincs, miért halogatom, ha egyszer imádom a szerzőt.


6. Egy jó vastag könyv, amit beterveztél.
Nem tervezek olyan vastag könyveket, szóval tippre a Ryria-krónikák befejező kötete tűnik a legvaskosabbnak a maga 624 oldalával.


7. Egy író, akitől már olvastál és idén is szeretnél.
Maggie Stiefvater, az én legkedvesebb írónőm legújabb regényét.


8. Karácsonyra kapott könyv, amit el fogsz olvasni idén.
Nincs ilyen.

9. Egy sorozat, amit elkezdeni és befejezni is 2018-ban fogsz.
Talán idén végre nekiállok, ideje volna! :D (Tartok tőle, hogy nagyon jó lesz, és nem bírom abbahagyni, ezért halogatom már annyi ideje, hogy közben magyarul is befejeződik…


10. Egy megkezdett sorozat, amit be fogsz 2018-ban fejezni.
Ez az egy biztos:


11. Van valami olvasási terved? Ha igen, hány könyvet tervezel idén elolvasni?
Nem tudom, legyen kevesebb, mint idén. (Igen, mindenki többet kíván, de jó lenne már nemcsak könyvekben megélni dolgokat).

12. Bármilyen egyéb célkitűzés?
Ne olvassak gyenge könyveket az olvasás és agytompítás kedvéért.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése